MERSİN / TARSUS - Ayşe Mirici İlkokulu

4/D sınıfı öğrencilerimizin Ebru Sanatı çalışmalarından görüntüler

Ekm

3/F sınıfı öğretmeni Serpil KAYHAN, velimiz Elif YILDIRIM ın katkılarıyla Cumhuriyetin 100.yılı şerefine öğrencilerine BAYRAĞIMIZ temalı bileklik yapmayı öğretti

Ekm

Ayşe Mirici İlkokulu 4/A ve4/C Öğretmenleri Adalet ÖZÖLMEZ ve Didem İNCE öğretmenleimiz Kültürün İzinde Mersin TarsusProjesi kapsamında Tarsus Kubat Paşa Medresesine Gezi yapmışlardır.Ayni zamanda Sosyal Bilgiler Dersi Kültür Öğelerimiz konusu ile de ilişkilendirilmiştir.

Ekm

Kültürün İzinde Mersin TarsusProje kapsamında afişimiz hazırlanmış ve öğretmenlerimize bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Ekm

Resim Öğretmeni Serpil Altın  rehberliğinde,okul müdürümüz ve 4. sınıf öğrencileri ve öğretmenlerini Kültürümüzü yansıtan en önemli Ebru Sanatı ile bulusturmustur.